Zaļumu sviests ar spinātiem un marinētiem gurķīšiem
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g sviests (istabas temp.)
sviests (istabas temp.)
3 ĒK
3 ĒK spināti
spināti
20 g
20 g marinēti gurķi
marinēti gurķi
pēc garšas
pēc garšas jūras sāls
jūras sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
0.5 TK
0.5 TK citrona sula
citrona sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • Aromātisks sviestiņš, kas papildināts ar piedevām, ir ideāls pasniegšanai ar kraukšķīgas garozas maizīti. Un ja vēl maize tikko cepta – garšos pasakaini! Šoreiz pamēģini iejaukt zaļumu sviestu ar košajiem spinātiem un pikantiem marinētiem gurķīšiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu novieto istabas temperatūrā, lai tas kļūst mīksts.

    Smalki jo smalki sakapā spinātus. To pašu izdara ar marinētiem gurķiem.

    Kad sviestiņš mīksts, pieber sakapātos spinātus un gurķus, pieber sāli, piparus, pielej citrona sulu un visu samaisa ar putojamo slotiņu, lai sastāvdaļas labi sajaucas.

    No sviesta veido garenu taisnstūri, ietin cepampapīra loksnē. Var baudīt uzreiz vai glabāt ledusskapī dažas dienas, pirms pasniegšanas noturot zaļo sviestu istabas temperatūrā.

    Lai labi garšo!

    "Tasty.lv" padoms: sviestiņā vari iemaisīt arī vēl kādus smalki sakapātus zaļumus, piemēram, svaigu rozmarīnu, maurlokus u.c.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.