Žāvēta vista sīpolos
Foto: Mārcis Puriņš
3.0000 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ja mājās ir pašiem sava gaļas žāvētava, tad noteikti laiku pa laikam jāpagatavo žāvēta vista ar sīpoliem. Recepte, ko sagatavojis Mārcis Puriņš, piedalās konkursā "Sīpolu ceļš".

Visas marinādes sastāvdaļas sajauc un kārtīgi apmaisa.

Veselu vistu atgriež, iemērc marinādē un atstāj uz 12 stundām.

Liekot gaļu žāvētavā, vistas mugurai (ādas pusei) jābūt uz leju. Pāri liek visus sīpolus.

Žāvē aptuveni 2-3 stundas, laiku pa laikam aplejot ar marinādes šķidrumu.

Lai labi garšo!

Comment Form