Žāvētu plūmju - biezpiena torte
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 olas
olas
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK milti
milti
Pildījumam:
250 g
250 g mājas biezpiens
mājas biezpiens
250 g
250 g skābs krējums 20%
skābs krējums 20%
100 g
100 g cukurs
cukurs
300 g
300 g žāvētas plūmes
žāvētas plūmes
30 g
30 g želatīns
želatīns
Pārkaisīšanai:
 
rīvētas šokolādes skaidiņas
rīvētas šokolādes skaidiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Paštaisīta žāvētu plūmju - biezpiena torte jūsu svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pamatnei: olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu baltumus sakuļ putās, pievieno cukuru un turpina kult līdz putas ir spīdīgas un stingras.

    Uzmanīgi iemaisa/iecilā olu dzeltenumus un miltus.

    Mīklu liek ietaukotā, apaļā cepamā veidnē, kas izkaisīta ar miltiem vai rīvmaizi.

    Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C 30 minūtes.

    Žāvētās plūmes sagriež gabaliņos.

    Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī un kad uzbriedis, izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienu sablenderē kopā ar krējumu, cukuru. Iemaisa plūmes un tad želatīnu.

    Uz izceptās pamatnes (tur pat cepamā veidnē, nenoņemot malas) izliek pildījumu un izlīdzina. Torti liek ledusskapī, līdz tā pilnībā sastingusi.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa šokolādes skaidiņas.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form