55Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 saujasžāvētas plūmes250 mlsaldais krējums250 mlpiens75 gmilti75 gpūdercukurs4 gab.olas
Sagatavošana
1
Ar pūdercukuru ir tā, ka plūmju vietā var ņemt da jebkādus augļus, kas vislabāk garšo un tad operēt, ja tie ir ķirši, var piebērt vairāk, ja persiki-mazāk.
2
Saputo saldo krējumu pašķidru, bet jau vijīgu. Tad atsevišķi puto olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno pienu, putukrējumu un tad izsijātus miltus.
3
Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru, man ir silikona veidne, tur nevajag neko, sakārto augļus (plūmes - šajā gadījumā) un pārlej ar iegūto mīklu, cep 180*C ~30 minūtes.
4
Pa to laiku saputo olu baltumus ar mazu drusciņu pūdercukura stingrās putās. Uz siltas kūkas uzliek olbaltuma piciņas un beidz cept, līdz bezē gatavs. Es pāršķiedu ar laima sulu.
Iesūtīja: Laima
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit