Zefīra kūka ar jogurtu, ogām un marmelādi
Foto: DELFI
4.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Īpaši krāsaina un krāšņa aukstā kūka karstai dienai.

Lielākas ogas sadala četrās daļās, zefīru un marmelādi sagriež sīkos kubiņos un iejauc jogurta (ieteicams izvēlēties persiku saldējuma vai jogurtu bez piedevām, lai kūkas krāšņās sastāvdaļas būtu labi redzamas) masā, kurai iepriekš pievienots želatīns).

Sastāvdaļas var klāt arī kārtām stikla traukā.

Uz dažām stundām kūku ievieto ledusskapī, lai sastingst.

Pirms pasniegšanas izņem no trauka, to apgāžot otrādi un grezno ar svaigām zemenēm.

Iesūtīja: Lilita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form