20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 ljogurts2 ĒKuzbriedināts želatīns300 gzemenes3 gab.zefīrs4 šķēlesmarmelāde
Sagatavošana
1
Lielākas ogas sadala četrās daļās, zefīru un marmelādi sagriež sīkos kubiņos un iejauc jogurta (ieteicams izvēlēties persiku saldējuma vai jogurtu bez piedevām, lai kūkas krāšņās sastāvdaļas būtu labi redzamas) masā, kurai iepriekš pievienots želatīns).
2
Sastāvdaļas var klāt arī kārtām stikla traukā.
3
Uz dažām stundām kūku ievieto ledusskapī, lai sastingst.
4
Pirms pasniegšanas izņem no trauka, to apgāžot otrādi un grezno ar svaigām zemenēm.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit