Zefīrs
Foto: Shutterstock
2.2500 4
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4 glāzes
0.5 TK

Zefīrs - vienkārši un gardi.

Uzbriedina želatīnu: 100 g ūdens izšķīdina 2 pilnas ĒK želatīna. Atstāj uzbriest, ik pa laikam pamaisot.

Katliņā ieber 4 glāzes cukura. Pievieno 1 glāzi ūdens. Samaisa.
Karsē uz nelielas uguns 3 minūtes, ik pa laikam pamaisot. Katliņu noņem no uguns un iemaisa uzbriedināto želatīnu.

Kad masa atdzisusi, 5 minūtes kuļ ar mikseri. Pēc 5 minūšu pārtraukuma, turpina kult atkal 5 minūtes.

Pieber 1 strīķētu TK citronskābes un 1/2 TK sodas un turpina putot ar putojamo slotiņu 10 minūtes.

Kad masa 15 minūtes pastāvējusi, pilda konditorejas maisiņā un izspiež dažādu formu zefīra gabaliņus vai lej veidnē ar noņemamām malām.

Iesūtīja: Sphynx

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form