Zefīru un putukrējuma deserts ar zemenēm
Foto: DELFI
3.5000 6
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 l
0,5 l saldais krējums
saldais krējums
3-4 ĒK
3-4 ĒK cukurs
cukurs
naža gals
naža gals vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
400 g
400 g vaniļas zefīri
vaniļas zefīri
500 g
500 g zemenes
zemenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams, vasarīgs un izcili garšīgs - vai vajag vēl kādu iemeslu, lai pagatavotu šo kārumu?

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru, un ar mikseri puto, līdz iegūts gaisīgs putukrējums. Putukrējumam vajadzētu būt vidēji stingram, lai tas padodas smērēšanai kārtu kārtām.

    Zefīrus sagriež mazākos gabalos. Zemenēm nogriež kātiņus un ogas sagriež mazākos gabalos.

    Lielā bļodā vai lēzenā traukā, kurā pasniegs desertu, vispirms izkārto zefīrus, virsū zemenes un tad izsmērē putukrējumu. Tad atkal liek zefīrus, zemenes un putukrējumu. Virsējo kārtu atstāj ar putukrējumu, izdekorē ar zemenēm, piparmētru lapiņām, kumelīšu ziediem.

    Liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm ievilkties.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form