Zeltainās biezpiena vafeles
Foto: Shutterstock
3.6000 10
25 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lielu ciemiņu pulku gaidot, jācep biezpiena vafeles!

Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno olas, biezpienu un saputo.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, ar pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa.

Vafeļu pannu uzkarsē un pārziež ar sviestu. Uz sakarsētās virsmas ar karoti lej mīklu. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas.

Gatavās vafeles vēl karstas sarullē, liek sasildītā bļodā un pārsedz. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form