Zeltainās biezpiena vafeles
Foto: Shutterstock
3.5385 13
25 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g sviests
sviests
100 g
100 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. paciņa vaniļas cukura
paciņa vaniļas cukura
6 gab.
6 gab. olas
olas
200 g
200 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
500 g
500 g milti
milti
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
125 ml
125 ml piens
piens
 
kanēļa pūdercukurs
kanēļa pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • Lielu ciemiņu pulku gaidot, jācep biezpiena vafeles!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno olas, biezpienu un saputo.

    Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, ar pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa.

    Vafeļu pannu uzkarsē un pārziež ar sviestu. Uz sakarsētās virsmas ar karoti lej mīklu. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas.

    Gatavās vafeles vēl karstas sarullē, liek sasildītā bļodā un pārsedz. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru.

    Iesūtīja: Artūrs

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form