Zeltaini dzeltenie salāti ar āboliem, sēnēm un upenēm
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 āboli
āboli
300 g
300 g rudens sēnes
rudens sēnes
 
sviests cepšanai
sviests cepšanai
50 g
50 g upenes
upenes
 
lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti
lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti
 
olīveļļa
olīveļļa
 
Santa Maria akmens sāls
Santa Maria akmens sāls
 
Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums
Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Sēņu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Šis ir īpašais pirmdienas stāsts - ļoti ātri pagatavojami siltie salāti, kuros rudens sēnes saspēlējas ar āboliem un ogām. Neparasta garšu kombinācija, bet, reiz izmēģināta, tiek baudīta atkal un atkal! Ja vēlies, papildini salātus ar karamelizētiem sīpoliem vai apceptiem ķirštomātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo un sagriež ābolus.

    Apcep sēnes sviestā un pievieno ābolus.

    Nomazgā salātus, pārkaisa ar piedevām un pārlej ar olīveļļu.

    Pievieno upenes, salāti ir gatavi!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form