
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 āboli
āboli300 g
300 g rudens sēnes
rudens sēnes sviests cepšanai
sviests cepšanai50 g
50 g upenes
upenes lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti
lollo rosso, rukola, frisē vai citi lapu salāti olīveļļa
olīveļļa Santa Maria akmens sāls
Santa Maria akmens sāls Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījums
Santa Maria piedeva salātiem ar garšaugiem vai dārza garšaugu maisījumsŠis ir īpašais pirmdienas stāsts - ļoti ātri pagatavojami siltie salāti, kuros rudens sēnes saspēlējas ar āboliem un ogām. Neparasta garšu kombinācija, bet, reiz izmēģināta, tiek baudīta atkal un atkal! Ja vēlies, papildini salātus ar karamelizētiem sīpoliem vai apceptiem ķirštomātiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Nomizo un sagriež ābolus.
Apcep sēnes sviestā un pievieno ābolus.
Nomazgā salātus, pārkaisa ar piedevām un pārlej ar olīveļļu.
Pievieno upenes, salāti ir gatavi!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.