Zeltainie kartupeļu-siļķes plācenīši
Foto: Shutterstock
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sālītas siļķes fileja
sālītas siļķes fileja
400 g
400 g kartupeļi
kartupeļi
50 g
50 g siers
siers
2
2 olas
olas
1
1 sīpols
sīpols
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
rīvmaize
rīvmaize
 
kukurūzas eļļa
kukurūzas eļļa
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu pankūku cienītājiem tiek piedāvāts jauns pankūku veids - sātīgi kartupeļu plācenīši ar siļķi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus nomizo, izvāra un pagatavo biezeni. Sīki sagrieztu sīpolu apcep zeltaini brūnu. Sieru sarīvē.

    Siļķes fileju sakapā vai samaļ, sajauc ar kartupeļu biezeni, sīpolu un sieru. Masai pievieno olu dzeltenumus, sāli un piparus pēc garšas.

    Izveido plācenīšus, iemērc olu baltumā, pēc tam apviļā rīvmaizē un cep kukurūzas eļļā.

    Pasniedz ar zaļumiem.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form