Foto: Shutterstock
Zemenes šokolādē pasniedz ar atdzesētu šampanieti.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zemenes1 tasešokolāde1 gab.mazā paciņa saldais krējums

Sagatavošana

1

Zemenēm kauslapas nost neņem.

2

Zemenes nomazgā, nosusina un atdzesē.

3

Šokolādi ūdens peldē izkausē. Izkausētajai šokolādei pievieno 1-2 EK saldā krējuma.

4

Ja masa ir pa biezu, piejauc vēl krējumu.

5

Zemenes pa vienai ieliek šokolādē un liek uz plēves, kuru pēc tam ievieto ledusskapī, lai šokolāde sacietē.

6

Šampanietim ir jābūt labi atdzesētam.

7

Zemenes uzliek uz šķīvja un pasniedz ar atdzesētu šampanieti.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!