20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
zemenes1 tasešokolāde1 gab.mazā paciņa saldais krējums
Sagatavošana
1
Zemenēm kauslapas nost neņem.
2
Zemenes nomazgā, nosusina un atdzesē.
3
Šokolādi ūdens peldē izkausē. Izkausētajai šokolādei pievieno 1-2 EK saldā krējuma.
4
Ja masa ir pa biezu, piejauc vēl krējumu.
5
Zemenes pa vienai ieliek šokolādē un liek uz plēves, kuru pēc tam ievieto ledusskapī, lai šokolāde sacietē.
6
Šampanietim ir jābūt labi atdzesētam.
7
Zemenes uzliek uz šķīvja un pasniedz ar atdzesētu šampanieti.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit