Zemeņu - biskvīta torte
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
10
10 olas
olas
10 ĒK
10 ĒK cukurs
cukurs
10 ĒK
10 ĒK milti "Hercogs"
milti "Hercogs"
3 ĒK
3 ĒK karsts ūdens
karsts ūdens
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 kg
1 kg zemenes
zemenes
200 g
200 g cukurs
cukurs
3
3 paciņas tortengust rott
paciņas tortengust rott
0.750-1 l
0.750-1 l saldais krējums
saldais krējums
Dekoram:
 
konservēti persiki
konservēti persiki
 
šokolādes skaidiņas
šokolādes skaidiņas
 
zefīrs šokolādē
zefīrs šokolādē
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kristību ēdienkarte
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Zemeņu - biskvīta torte priekš īpašiem svētkiem un īpašiem ciemiņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Iepriekšējā vakarā izcep 3 biskvīta ripas.

    Biskvīta mīkla: attiecībā 1 ola -1 ĒK cukura – 1 ĒK miltu. Olu baltumus puto atsevišķi, tad olu dzeltenumus kopā ar cukuru, vaniļu un 1 ĒK karsto ūdeni, līdz massa ir labi saputota. Pievieno attiecīgo proporciju miltus, sajauc un iecilā baltumus, klāj uz pannas un cep zeltaini brūnu.

    Zemenes (svaigas vai saldētas) sajauc ar cukuru, izveidojušos sīrupu atlej krūzītē - biskvīta mitrināšanai. Sajauc "torten gustt" ar ūdeni un pievieno zemenēm. Uz lēnas uguns uzsilda, līdz izveidojas biezam ķīselim līdzīga masa. Atdzesē.

    Saputo putukrējumu.

    Veido torti pa kārtām: biskvīta ripas samitrina ar sīrupu, strīpveidīgi pa riņķi uzliek krēmu un zemenes, tā veido līdz torte gatava un sastāvdaļas beigušās. Dekorē pēc vēlmes.

    Iesūtīja: Pūķīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form