Zemeņu, mandeļu cepumu un rikotas krēma kārtojums
Foto: Cook.me
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 tases
3 tases zemenes
zemenes
1/4 tase
1/4 tase cukurs
cukurs
1 tase
1 tase rikotas siers
rikotas siers
1/2 tase
1/2 tase krēmsiers
krēmsiers
1/4 tase
1/4 tase pūdercukurs
pūdercukurs
1 ĒK
1 ĒK ūdens
ūdens
1 TK
1 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
1 tase
1 tase mandeļu cepumi, saberzti drumstalās
mandeļu cepumi, saberzti drumstalās
2 ĒK
2 ĒK mandeles, grauzdētas
mandeles, grauzdētas
 
putukrējums pasniegšanai
putukrējums pasniegšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Slavenību receptes
  • Augļu deserti
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam vienkārši pagatavojams svaigu zemeņu, mandeļu cepumu un krēmīga rikotas siera kārtojums. Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".

    Vienu tasi zemeņu kopā ar cukuru sablendē viendabīgā masā. Pārējās zemenes sagriež gabaliņos.

    Atsevišķā bļodā liek krēmsieru, rikotu, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu, pielej ūdeni un samaisa viendabīgā masā.

    Ņem četras glāzes, deserta traukus vai burciņas, apakšā ber kārtu sadrupināto mandeļu cepumu, tad daļu zemeņu biezeņa, zemeņu gabaliņus un krēma kārtu, tā turpinot, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

    Liek saldos kārtojumus ledusskapī uz pāris stundām.

    Pirms pasniegšanas dekorē ar putukrējumu un grauzdētām mandelēm.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form