Foto: Cook.me

Pavisam vienkārši pagatavojams svaigu zemeņu, mandeļu cepumu un krēmīga rikotas siera kārtojums. Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".

150Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 taseszemenes tasecukurs1 taserikotas siers tasekrēmsiers tasepūdercukurs1 ĒKūdens1 TKvaniļas ekstrakts1 tasemandeļu cepumi, saberzti drumstalās2 ĒKmandeles, grauzdētas putukrējums pasniegšanai

Sagatavošana

1

Vienu tasi zemeņu kopā ar cukuru sablendē viendabīgā masā. Pārējās zemenes sagriež gabaliņos.

2

Atsevišķā bļodā liek krēmsieru, rikotu, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu, pielej ūdeni un samaisa viendabīgā masā.

3

Ņem četras glāzes, deserta traukus vai burciņas, apakšā ber kārtu sadrupināto mandeļu cepumu, tad daļu zemeņu biezeņa, zemeņu gabaliņus un krēma kārtu, tā turpinot, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

4

Liek saldos kārtojumus ledusskapī uz pāris stundām.

5

Pirms pasniegšanas dekorē ar putukrējumu un grauzdētām mandelēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!