Zemeņu mohito
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vasara ziemā – atspirdzinošs zemeņu un piparmētru lapiņu kokteilis, kas liks reibt no patīkamās garšas (un drusciņas ruma, kas ir neatņemama mohito sastāvdaļa). Pagatavo gardo kokteili no svaigām vai saldētām zemenēm – īpaši iesakām saldētās, jo tad nebūs nepieciešams ledus.

Zemenes iztīra un saber blenderī. Pievieno svaigas piparmētru lapiņas un sablendē, līdz iegūta biezeņa konsistence. Pēc tam zemenes izkāš caur sietu un salej šķidrumu lielā sulas krūzē.

Pievieno rumu, limonādi (piemēram, Sprite) un visu samaisa.

Glāzēs saber ledus gabaliņus un pa virsu lej zemeņu mohito kokteili.

Rotā ar piparmētru lapiņām un zemenēm.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form