Foto: Shutterstock
Zemeņu un šokolādes trifeles 'Degošās sirdis' - neatstās vienaldzīgu nevienu.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gbaltā šokolāde3 ĒKsaldais krējums1.5 ĒKsviests3 ĒKzemeņu ievārījums APVĀRTĪŠANAI:100 gtumšā šokolāde2 ĒKpūdercukurs

Sagatavošana

1

Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno saldo krējumu un sviestu. Visu labi samaisa un pievieno zemeņu ievārījumu. Masu novieto ledusskapī uz 20 minūtes, ļaujot tai nedaudz sacietēt.

2

No masas veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc karstā ūdens peldē izkausētā tumšajā šokolādē un sastindzina, liekot uz cepamā papīra.

Iesūtīja: RIMI Mīlestības receptes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!