12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
100 gtumšā šokolāde3 gab.olu baltumi1 šķipsnasāls200 gmaltas mandeles150 gmalti lazdu rieksti250 gcukurs1 šķipsnamaltas krustnagliņas1 šķipsnamalts kardamons0.5 TKkanēlis2 ĒKkakao2 TKcitronu sula200 gpiena šokolāde
Sagatavošana
1
Šokolādi sarīvē. Olbaltumus ar sāli saputo stingrās putās. Sajauc šokolādi, mandeles, riekstus, cukuru, garšvielas, kakao un citronu sulu. iemaisa olbaltumos.
2
No mīklas veido ~ 2 cm iegarenas bumbiņas, apviļā cukurā. Bumbiņas liek uz plāts un vienu galu saplacina ar dakšiņu. Ļauj pa nakti apžūt istabas temperatūrā.
3
Cepeškrāsni sakarsē līdz 150 grādiem. Cep ~ 15 minūtes.
4
Ļauj atdzist un iegremdē izkausētā glazūrā. Saliek uz restītēm vai cepamā papīra un ļauj nožūt.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit