Ziemassvētku groks Inguss reizenbergs
Foto: Bartending.lv
3.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
40 ml
40 ml gaišais rums
gaišais rums
160 ml
160 ml ābolu sula
ābolu sula
20 ml
20 ml vaniļas sīrups
vaniļas sīrups
 
citronzāle
citronzāle
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sildošs un stiprs dzēriens svētku vakaram - Ziemassvētku groks, kurā ir gan gaišais rums, gan ābolu sula. Interesantu noti dzērienam piešķir pievienotā citronzāle.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas uzkarsē katliņā un pārlej karstumizturīgā tējas glāzē.

    Dekorē ar citronzāli un augļiem, piemēram, āboliem.

    Lai labi garšo!

    Gatavojot karstos kokteiļus, svarīgi ir ievērot dažus nosacījumus:

    Karsto dzērienu gatavošanai izmantojiet tikai karstajiem dzērieniem piemērotus traukus vai glāzes.

    Karstos dzērienus pasniedz caurspīdīgās stikla krūzītēs uz kājiņas, piemēram, īru kafijas vai karstvīna, kafijas vai tējas krūzēs.

    Karstos dzērienus nav ieteicams sildīt atkārtoti. Tos lej termosos vai karsē lielās stikla karafēs un kannās virs tējas sveces liesmas.

    Karstos kokteiļus karsē uz lēnas uguns traukā bez vāka līdz 65-75 grādu temperatūrai (līdz brīdim, kad sāk izdalīties tvaiks, bet vēl nav burbuļu. Tos nedrīkst uzvārīt, jo tad tie pārvēršas par saldu un lipīgu šķidrumu.

    Receptes autors: bārmenis Inguss Reizenbergs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form