
Vieglas pusdienas 10 minūtēs diviem – kuskusa salāti ar bietēm un fetu. Salātu bāzei vari izvēlēties jebkurus lapu salātus, kas visvairāk garšo.
Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.
Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.
Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.
Lai labi garšo!