Žiglie kuskusa salāti ar bietēm, fetas sieru un sēkliņām
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g kuskuss
kuskuss
200 ml
200 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
300 g
300 g vārītas bietes
vārītas bietes
80 g
80 g fetas siers
fetas siers
70 g
70 g salātlapas
salātlapas
0.5 gab.
0.5 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
2 ĒK
2 ĒK ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Biešu salāti
  • Dārzeņu salāti
  • Makaronu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglas pusdienas 10 minūtēs diviem – kuskusa salāti ar bietēm un fetu. Salātu bāzei vari izvēlēties jebkurus lapu salātus, kas visvairāk garšo.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.

    Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.

    Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form