Zirņu zupa ar cūkgaļu, grūbām un puraviem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārša un ātri* pagatavojama zirņu zupa ar žāvētu gaļu. * Ātri - ja iepriekš izmērcēti zirņi.

Cūkas gaļu (sālītu vai žāvētu) sadala gabalos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo.

Tad pievieno mērcētus zirņus, noskalotas grūbas, sagrieztus burkānus, sīpolus vai puravus, pētersīļus, garšvielas un vāra, līdz gaļa un zirņi mīksti.



Iesūtīja: Cālis.lv arhīvs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form