Zirņu zupa ar cūkgaļu, grūbām un puraviem
Foto: Shutterstock
3.5000 4
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g žāvēta cūkgaļa
žāvēta cūkgaļa
40 g
40 g šķeltie zirņi
šķeltie zirņi
15 g
15 g burkāni
burkāni
15 g
15 g sīpoli vai puravi
sīpoli vai puravi
5 g
5 g pētersīļi
pētersīļi
10 g
10 g miežu grūbas
miežu grūbas
pēc garšas
pēc garšas garšvielas
garšvielas
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Gaļas zupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša un ātri* pagatavojama zirņu zupa ar žāvētu gaļu. * Ātri - ja iepriekš izmērcēti zirņi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkas gaļu (sālītu vai žāvētu) sadala gabalos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo.

    Tad pievieno mērcētus zirņus, noskalotas grūbas, sagrieztus burkānus, sīpolus vai puravus, pētersīļus, garšvielas un vāra, līdz gaļa un zirņi mīksti.



    Iesūtīja: Cālis.lv arhīvs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form