Zupa ar 'won ton' pelmeņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
won ton plāksnītes
won ton plāksnītes
Pildījumam:
300 g
300 g maltā gaļa
maltā gaļa
 
sojas mērce
sojas mērce
1 TK
1 TK rīvēts ingvers
rīvēts ingvers
1 gab.
1 gab. saspiesta ķiploka daiviņa
saspiesta ķiploka daiviņa
2 TK
2 TK šerijs
šerijs
3 gab.
3 gab. sīpolloki
sīpolloki
1 TK
1 TK sezama eļļa vai olīveļļa
sezama eļļa vai olīveļļa
1 gab.
1 gab. olas baltums
olas baltums
0.5 TK
0.5 TK kukurūzas vai kartupeļi milti
kukurūzas vai kartupeļi milti
0.5 TK
0.5 TK cukurs
cukurs
Zupai:
6-8 glāzes
6-8 glāzes vistas buljons
vistas buljons
 
sojas mērce
sojas mērce
 
sīpolloki
sīpolloki
1/2
1/2 pakčojs
pakčojs
  • Dārzeņu zupas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • "Won ton" pelmeņu zupa - būs gardāk nekā restorānā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas, pilda "won ton" plāksnītēs (pirms tam plāksnītes atsaldē). "Won ton" plāksnītēm apsmērē malas ar pienu, ieliek vidū mazu karoti pildījuma un saspiež malas kopā, izveidojot mazu vīstoklīti, līdzīgu pelmenim (piens padara maliņas lipīgas, vieglāk salīmēt). Pildītos liek uz šķīvja, pārsedz ar mitru dvieli, lai nesakalst.

    Uzvāra ūdeni, vārošā ūdenī samet uz pāris minūtēm "won ton" pelmeņus. Kad tie sāk peldēt pa virsu, ņem ārā.

    Uzvāra vistas buljonu, pieliek dažas karotes sojas mērces, sasmalcinātus sīpollokus, pakčoja lapas un pavāra minūtes 3-4, tad samet zupā izvārītos "won ton" pelmenīšus, vēl patur 2 minūtes uz lēnas uguns, un gatavs.

    Iesūtīja: Danika

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form