Zviedru 'Toast Skagen' - grauzdiņš ar garneļu salātiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g garneles
garneles
3 ĒK
3 ĒK majonēze
majonēze
1 TK
1 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas kumīns
kumīns
1 sauja
1 sauja dilles
dilles
3 šķēles
3 šķēles maize
maize
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • "Toast Skagen" ir klasiska uzkoda, kas iecienīta visā Zviedrijā un ir ātri pagatavojama - atliek vien izvēlēties vārītas un izlobītas mazās garneles.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garneles liek bļodā, pievieno majonēzi, sinepes, citrona sulu, kumīnu, maltus melnos piparus un sāli pēc garšas.

    Sasmalcina dilles un pievieno garnelēm, visu rūpīgi samaisa un noliek malā.

    Nogriež uguni uz mazāku un cep maizi 30 sekundes. Tikmēr vienu ēdamkaroti sviesta uzsmērē uz maizīšu augšējās puses, apgriež tās otrādi un cep vēl 30 sekundes.

    Kad maize ieguvusi zeltainu krāsu, to uzliek uz papīra dvieļiem atdzist uz vienu minūti. Nogriež garoziņas un grauzdiņu pārgriež uz pusēm, lai izveidotu trijstūrus.

    Maizi kārto uz šķīvja, virsū liek dāsnu garneļu salātu karoti.

    Pasniedz ar citrona šķēli, marinētiem sarkanajiem sīpoliem, sarkanajiem ikriem un diļļu zariņiem.


    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form