Foto: Publicitātes attēls

"Lāčiem" vairs šaubu nav – latvieši IR kārumnieki, īsti kārumnieki!

Apkopojot pēdējo gadu ziņas par iecienītākajiem produktiem, ceptuve "Lāči" pārliecinājās, ka tortes, kūkas un cepumus pērk arvien vairāk. Ja agrāk "Lāču" ceptuve bija zināma kā gardas un īstas maizes cepēji, tad tagad pircēji veikalos zina meklēt to īsto – "Lāču Valriekstu torti". Ir skaidrs – ja reiz esi pamēģinājis īstu kārumu, tad atpazīsi un vienmēr atcerēsies tā neatkārtojamo garšu, kuru vēlēsies baudīt ikreiz, kad tam, Tavuprāt, būs īstais brīdis.

Labi, šoreiz tikai par tortēm, jo tuvojas svētki - turpat vai ikvienā ģimenē 1. septembris ir svētki - īsti svētki, kuros kāds gaviļnieks ir pelnījis gardumu, kurā dalīties ar saviem mīļajiem. Un kā gan iemācīties pilnvērtīgi dzīvot dzīvi, ja ne saskatīt brīžus, kurus jāpamana un patiesi un no sirds jāsvin? Tādēļ "Lāči" piedāvā svinēt un pa īstam izbaudīt svētku garšu - būsim dabiski un patiesi savās izjūtās un emocijās, būsim brīvi un izvēlēsimies to, kas garšo un sagādā patiesu prieku visiem!

Torte - tie ir svētki. Torte - tie ir īpaši brīži, neaizmirstama garša, kura vienmēr atgādinās par kādu notikumu vai sajūtu, atmiņām un mirkļiem, kurus gribas paturēt. Paturēt pavisam un izjust ikreiz, kad vien vēlamies atsaukt atmiņā laimes un prieka sajūtu, lai tālākās ikdienas gaitas turpinātu šajā gaisotnē, lai būtu vēlēšanās un iespēja šādus mirkļus radīt un novērtēt.

Šiem mirkļiem jābūt patiesiem un īstiem. Tieši tāpat kā tortēm un to sastāvdaļām - "Lāči" zina, ka īsti kārumnieki zina īsto kārumu garšu. Lāču konditorejas izstrādājumi tiek izstrādāti no rūpīgi atlasītām un augstvērtīgām izejvielām. No paša labākā, kas ir pieejams. "Lāču" konditori gatavotajām tortēm nav nepieciešami garšas pastiprinātāji un e-vielas, bet krēmi tiek darināti svaigi turpat konditorejā. Toršu sastāvā tiek izmantots tikai īsts medus, augstas kvalitātes beļģu šokolāde un saldkrējums. Lāču tortes top pēc īpašām receptēm, kas prasa augstu meistarību, pacietību un laiku. Ar lielu iedvesmu Lāčos meistari veido katru gardumu - gluži kā mākslinieki, kuri rada šedevrus pašu rokām, neizmantojot rūpnieciskās iekārtas. Tādēļ ikviens Lāčos tapušais gardums ir meistaru roku oriģināldarbs.

Visas "Lāču" tortes ir meistaru roku darbs - ceptuvē svaigi darināti top gan krēmi, gan arī trausli veidotie dekori, bet biskvītiem izmanto īstas olas, nevis olu pulveri.

Šī ir visvisvis...iemīļotākā "Lāču" torte - "Valriekstu torte"

Gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un medu, pildīta ar īstu saldkrējuma sviesta un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Tortes virsma bagātīgi pārlieta ar tumīgu lazdu riekstu glazūru un tās dekori ir pašu rokām gatavoti "Lāču"ceptuvē. Torte sānos ir krāšņi dekorēta ar veseliem valriekstiem." Valriekstu tortes" tapšana ir sarežģīts un darbietilpīgs tapšanas process, tomēr rezultāts ir ieguldītā darba vērts.

Ir tapusi arī jauna "Valriekstu torte ar ķiršiem" ar īstu beļģu šokolādes glazūru un sulīgo ķiršu pildījumu. Neatvairāmā garšu kombinācija ir domāta īstiem izsmalcinātu saldumu mīļotājiem - torte ar augstas kvalitātes izejvielām un rokām darinātiem dekoriem. Torte šobrīd nopērkama tikai "Lāču" veikalos, bet septembra beigās "Valriekstu tortes ar ķiršiem" būs pieejamas lielākajos tirdzniecības tīklos.

Vispār jau "Lāčiem" ir 25 dažādas tortes, kuras droši vari jautāt "Lāču veikalos" un lielākajos lielveikalos! Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!