Foto: Publicitātes foto
Svētku laiks tuvojas straujiem soļiem! Jau pavisam drīz sāksim gatavoties gada skaistākajiem svētkiem un dosimies meklēt dāvanas. Lai atvieglotu raizes par svētku idejām Abavas komanda apkopojusi ieteikumus, kā iepriecināt un pārsteigt draugus, radus, kolēģus un mīļotos!

Dāvanu komplekti kolēģiem un sadarbības partneriem

Lai idejas par dāvanām sadarbības partneriem un kolēģiem nerada raizes - aicinām sazināties ar Abavas komandu. Kā katru gadu - arī šogad vīndarītava izstrādājusi apjomīgu un krāšņu dāvanu katalogu saviem klientiem. Abavas piedāvā ne tikai etiķešu personalizāciju, bet arī palīdzēs piemeklēt labāko iepakojuma palīdzot ienes svētkus katrā jūsu sadarbības partnera birojā! Rūpīgi atlasīti saldumi no Latvijas gardumu ražotājiem, krūzes karstvīna baudīšanai, īpaši piemeklēti Abavas dzērieni un skaists iepakojums - tā ir tikai daļa no piedāvājuma. Sūtiet pieprasījumu, lai saņemtu katalogu šeit vai rakstiet uz info@abavas.lv . Sīkāka informācija pa tālr.29433223. Atsevišķus dāvanu komplektus iespējams iegādāties Abavas pop-up veikalā līdz pat 31.decembrim Vecrīgā, Šķūņu ielā 12 .

Degustācija Vecrīgā darba kolektīviem un draugu kopām

Vai jūs vēlētos kopīgi ar kolēģiem, sadarbības partneriem vai draugiem ļauties gurmānam piedzīvojumam? Līdz šī gada 31.decembrim Abavas Vecrīgas pop-up veikalā Šķūņu ielā 12 iespējams iepazīt dažādas Latvijas augļu un ogu garšas. Veikalā iespējams nobaudīt plašāko dzērienu klāstu pieredzējuša stāstnieka kompānijā, kā arī iegādāties tos līdzņemšanai. Rezervēt laiku iespējams zvanot pa tālruni 29125518 vai rakstot info@abavas.lv .

Aizraujoša viesošanās Abavas vīndarītavā

Nav jāšķērso Eiropa, lai paviesotos īstā vīnadarītavā, uzzinātu, kā top vīns vai piedalītos vīnogu ražas vākšanā. Abavas piedāvā iegādāties Dāvanu karti, kas saņēmējam dod iespēju izmantot to pēc sirds patikas tepat Latvijā, gūstot neaizmirstamu pieredzi. Degustācija un ekskursija vīnadarītavā pie Tukuma jebkurā gada laikā, vīna dārza apmeklējums Abavas saimniecībā pie Sabiles siltajā gada sezonā - ļaujiet dāvanas saņēmējam izvēlēties pašam! Kartes iespējams iegādāties Abavas vīnadarītavā, "Kalējkrāmi", Slampes pag., Tukuma nov. , kā arī Abavas pop-up veikalā Vecrīgā, Šķūņu ielā 12 līdz 31.decembrim.

Foto: Sabīne Unda Zeidenberga

Latvijas "grappa"

Abavas 2019. gada jaunums - Double distilled fruit spirit jeb augļu brandavīns ir allaž nebeidzams eksperiments. Tas radīts īpaši nelielās partijās ar dubultās destilācijas metodi. Katra partija ir Abavas meistara noslēpums, kas savieno dažādās Latvijas augļu un ogu garšas nianses unikālā un inovatīvā kombinācijā. Dāviniet, izmēģiniet un salīdziniet dažādās receptes! Dzērienu iespējams iegādāties labākajos Latvijas veikalos!

Pārsteiguma vakars ar Rabarberu dzirkstvīnu

Ja šogad svētku sajūtu citiem un sev esat nolēmuši radīt caur piedzīvojumu, ne taustāmām dāvanām - iespējams sen nebijis draugu vakars ir tieši tas, kas Jums nepieciešams. Abavas komanda uzskata, ka skaistus svētkus var uzburt arī pats. Dažkārt viegli sarīkojams pārteigums rada spilgtākas emocijas un labākas atmiņas kā rūpīgi atlasītas mantas. Kāpēc lai tas nebūtu Rabarbera vakars? Pateiksim priekšā - Rabarberu dzirkstvīns lieliski sader ar maigām aknu pastētēm, austerēm, rabarberu kūku, sorbertu...ļaujiet vaļu fantāzijai. Lai padarītu vakaru aizraujošāku, atklājiet savas garšu kārpiņas sarīkojot aklo degutāciju - dzērieniem vai ēdieniem - tam nav nozīmes. Aromāts un garša var būt tik pārsteidzoša. Un to pierāda Rabarberu dzirkstvīns - dzēriens, kas saņem visvairāk komplimentus gan Latvijā, gan Eiropā.

Kad mājās valda brīnišķīgs aromāts

Aromāti spēj izraisīt laimes sajūtu - to zina visi, tāpēc spītējot aukstumam vai salam ikviens aicināts sasildīties un noķert priekpilnus mirkļus baudot Abavas karstos dzērienus. Aromātisks upeņu vai ābolu karstvīns ir viss, kas jums nepieciešams. Aizmirstiet par garšvielām, jo tās nepieciešamajā daudzumā dzērienos jau pievienotas! Jums tikai atliek dzērienu uzsildīt, sagaidot pirmos garaiņus, un servēt! Ļaujiet telpā lidot kanēļa, koriandra, krustnagliņu, ābolu vai upeņu aromātiem. Sirsnīgs žests, kā iepriecināt kolēģus darba dienas noslēgumā vai sagaidīt ciemos mammu ar krūzi kūpoša dzēriena, kas tik ļoti saistās ar Ziemassvētkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!