Foto: Publicitātes attēli

Kompānija "Microsoft" ieviesusi biroja dokumentu rediģēšanas aplikāciju "Office Mobile" arī "Android" platformas viedtālruņiem. Aplikācija ļauj strādāt ar "Word", "Excel" un "PowerPoint" datnēm.

"Office Mobile" aplikācija pieejama bez maksas "Google Play" interneta veikalā, tomēr tai ir virkne ierobežojumu. Pirmkārt, aplikāciju var izmantot tikai "Office 365" abonenti. Otrkārt, aplikāciju var uzstādīt tikai "Android" viedtālruņiem, bet ne planšetdatoriem. Analoģisks ierobežojums ir arī "iOS" sistēmā – "Office Mobile" aplikācija "iPhone" viedtālruņiem tika ieviesta jūnijā, bet versija "iPad" planšetdatoriem nav joprojām.

Aplikācija ļauj radīt jaunus "Word" dokumentus, "Excel" tabulas un "PowerPoint" prezentācijas, kā arī apskatīt un rediģēt jau esošos dokumentus, tabulas un prezentācijas. Labojumus var veikt, neizmantojot interneta pieslēgumu. Tiklīdz viedtālrunis piekļūst internetam, labojumi tiek sinhronizēti ar mākoņservisu.

Vienīgā mobilā platforma, kur "Microsoft Office" pieejams bez piesaistes "Office 365" abonentam, ir "Windows Phone". Šīs sistēmas viedtālruņiem "Office" pieejams bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!