Foto: Publicitātes foto

Platforma "Growth School" un Latvijas Eksportētāju asociācija "The Red Jackets" aicina uz tiešsaistes diskusiju cikla "Zināšanas izaugsmei" (Knowledge for Growth) otro diskusiju "Datos balstīta digitālā transformācija". Ar zināšanām par datu zinātnes aktualitātēm dalīsies uzņēmuma "Brainbase" mašīnmācības vadītājs Nauris Dorbe un bijušais "Veriff" produktu un automatizācijas vadītājs Taivo Pungas.

Diskusija norisināsies trešdien, 3. martā, plkst. 17:00, tiešsaistē DELFI, angļu valodā.

Datu zinātnes joma ir augusi visā pasaulē un devusi nozīmīgu ieguldījumu uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanā. Eksperti no "Brainbase" un "Veriff" diskutēs "fireside chat" formātā, lai apskatītu aktuālās datu platformas, mašīnmācīšanās tehnoloģijas un to jēgpilnu ieviešanu uzņēmumos.

Naurim Dorbem ir vairāk nekā sešu gadu pieredze mašīnmācīšanās un datu sistēmu izstrādē. Pašlaik viņš veido intelektuālā īpašuma nozares nākotni strauji augošā IP (intelectual property) monetizācijas platformā "Brainbase" un vada datu zinātnes un mašīnmācīšanās kursu "Growth School".

Taivo Pungas ir vadījis mākslīgā intelekta (AI) produktu komandu Igauņu uzņēmumā "Veriff", kā arī ieguvis pieredzi mākslīgā intelekta ieviešanā uzņēmumos "Skype" un "TransferWise". Tagad Taivo konsultē jaunuzņēmumus un tehnoloģiju līderus par mākslīgā intelekta produktu, komandas un procesu veidošanu.

Diskusiju cikls "Zināšanas izaugsmei" piedāvā praktisku saturu, kas palīdzēs apgūt tirgū aktuālas digitālās prasmes. Noslēdzošās diskusija "Izaugsmes komandas ieviešana uzņēmumā" notiks 1. aprīlī, plkst. 17:00.

Papildus diskusiju ciklam, platforma "Growth School" aicina profesionāļus pievienoties trīs nedēļu datu zinātnes un mašīnmācības (Data Science & Machine Learning) kursam, kas īpaši izstrādāts uzņēmumu vadības komandām un jomas ekspertiem. Rezervēt vietu kursā iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!