Foto: Publicitātes foto
Saruna ar ārsti psihoterapeiti Dr. Guntu Andžāni par darba radītā stresa negatīvo ietekmi un kā efektīvi pārvarēt nogurumu. Sarunu vada žurnāliste Sandra Kropa.

Martā ir pagājis gads kopš mums visiem ir jāsadzīvo ar pandēmiju – nepieredzētie apstākļi un pārāk liela slodze darbā un mājās var kļūt par būtisku izdegšanas priekšnosacījumu. Tāpēc kopā ar eksperti runājam par psiholoģiskās un emocionālās veselības riska faktoriem dažādās profesijās un risinājumiem situācijas uzlabošanai.

  • Izdegšana ir viens no 21.gs lielākajiem izaicinājumiem – kā nepalaist garām pirmās pazīmes?
  • Vai virtuālā vide "izdedzina" ātrāk?
  • Kā atjaunot enerģiju un dzīvesprieku?

Saruna norisinājās tiešraidē un skatītājiem bija iespēja uzdot savu jautājumu speciālistei.

Par Dr. Guntu Andžāni:

Dr. med, sertificēta ārste psihoterapeite. Specializējās psiholoģisku, psihisku, emocionālu un uzvedības traucējumu ārstēšanā bērniem un pieaugušajiem. Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācijas prezidente un Latvijas Ārstu biedrības biedre. Praktizē "Veselības centrs 4".

Par Olainfarm Mentālās veselības sarunu sērijām:

Olainfarm Mentālās veselības sarunas ir tiešsaistes pasākumi, kuru laikā Latvijā zināmi eksperti atklāti runā par dažādiem mentālās veselības aspektiem, sniedz atbildes un praktiskus padomus par emocionālās labsajūtas veicināšanu, kas ir īpaši aktuāli pandēmijas un noteikto ierobežojumu apstākļos.

Olainfarm grupas misija ir cilvēku veselības un dzīves kvalitātes uzlabošana, tāpēc uzņēmums iesaistās dialogā par mentālo veselību un citām aktuālām veselības tēmām sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!