Foto: Publicitātes foto

Šodien, 22. februārī plkst. 19:00 pieslēdzies smieklīgi izklaidējošajam un tehnoloģiski izzinošajam "Galaxy Šopinga Šovam", kas tiks translēts sadaļā Delfi Tiešraides, kā arī skatītājiem būs pieejams Samsung Facebook lapā. Labākajās sarunu šovu tradīcijās tiešraidi vadīs Star FM balss un dīva Baiba Sipeniece-Gavare un mūziķis Jānis Pētersons no grupas Citi Zēni.

Šova laikā piedzīvosi jautras tikšanās un azartiskas spēles ar trīs īpašiem, Latvijā labi pazīstamiem viesiem. Fiziskās un mentālās veselības trenere Nika Linde iemēģinās spēkus sev neraksturīgā jomā – digitālajā zīmēšanā, elegantā dziedātāja Samanta Tīna atklās, kas slēpjas viņas jaunajā viedtālrunī, savukārt jauniešu auditorijai labi pazīstamais mūziķis un producents Arvis Reiks pirmo reizi dzīvē piedalīsies mystery box jeb melnās kastes izaicinājumā.

Papildus jautrām izdarībām uzzināsi, kas jauns un trendīgs mobilo ierīču un aksesuāru pasaulē, kā inovatīvie risinājumi var būtiski atvieglot tavu ikdienu, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus un saņemt atbildes no Samsung mobilo ierīču produktu trenera Aleksandra Smirnova.

Nenokavē iespēju un pieslēdzies tiešraidei, lai izmantotu 22% atlaidi un īpaši izdevīgus piedāvājumus šīs sezonas jaunumiem*. Šova noslēgumā viens laimīgais tiešraides skatītājs savā īpašumā iegūs jaunāko Samsung viedtālruni – Galaxy S22 Ultra ar uzlabotām foto rediģēšanas iespējām un iespēju uzņemt nepārspējamas nakts fotogrāfijas.

*Īpašie piedāvājumi un atlaides būs spēkā tikai šī gada 22. februārī no plkst.19:00-21:00 Samsung oficiālajā mājaslapā https://bit.ly/shopping-lv un Samsung veikalā tirdzniecības centrā Akropolē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!