Foto: Publicitātes foto
Pieaugot sabiedrības izpratnei par ilgtspēju, arvien aktuālāks jautājums kļūst arī videi draudzīga pārvietošanās, tāpēc 22. septembrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 11.00 aicinājām pievienoties tiešsaistes diskusijai ar nozares ekspertiem par to, kādas tendences jau tuvākajā nākotnē varētu būt sagaidāmas Latvijas auto tirgū un iedzīvotāju paradumos.

Diskusiju vadīja auto eksperts Normunds Avotiņš. Diskusijā piedalījās pieredzējuši auto nozares eksperti: SEB līzinga vadītāja Latvijā Jeļena Gavrilova, Latvenergo elektrotransporta uzlādes tīkla attīstības vadītājs Ansis Valdovskis un uzņēmuma SIXT vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems. Diskusijas ievadā auto eksperts Normunds Avotiņš sniegs arī ieskatu nozares šā brīža aktualitātēs.

Eksperti diskutēja par to, cik “zaļi” šobrīd ir Latvijas iedzīvotāju paradumi auto izvēlē un kāda ir viņu gatavība šobrīd iegādāties videi draudzīgu automašīnu. Tāpat arī tika runāts par biežāk sastopamajiem mītiem, kas saistīti ar elektroauto – šā brīža piedāvājums, izmaksas un infrastruktūras pieejamība, lai kopīgi nonāktu līdz praktiskiem ieteikumiem un secinājumiem, kas būtu jāņem vērā ikvienam auto pircējam tuvākajos gados.

Diskusijas laikā bija iespēja uzdot arī savus jautājumus, savukārt interesantākā jautājuma autors saņēma vērtīgu balvu - jaudīgo Hyundai KONA Electric uz nedēļas nogali.

Vairāk informācijas par pasākumu un Latvijas auto aktualitātes video stāstu veidā: seb.lv/auto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!