Foto: Publicitātes foto
SEB Izaugsmes programmas lekciju 25. maijā vadīs divi ilgtspējas eksperti Dr. Johannas Braunas (Dr. Johanna Braun) un Dr. Janiks Horns (Dr. Jannic Horne).

Viņi dalīsies pieredzē un pastāstīs par ilgtspēju biznesā, galvenajiem jēdzieniem un to, kā šīs zināšanas ieviest uzņēmuma ikdienā un sniegs ieskatu šajos jautājumos:

  • Kāpēc ilgtspēja šobrīd ir viena no galvenajām tēmām uzņēmumos?
  • Kādi ir galvenie ilgtspējas jēdzieni?
  • Kā var izmantot vadības un izlūkošanas programmatūru, lai uzņēmumiem atvieglotu ilgtspējas ieviešanu?
  • Kas tālāk — no ilgtspējas līdz kapitāla aktīvu atjaunošanai?

Pievienojieties tiešraidei angļu valodā 25. maijā plkst. 10.00 un uzdodiet savus jautājumus lektoriem.

Par lektoriem:

Dr. Johannas Braunas (Dr. Johanna Braun) darbs ir veltīts biznesa un tehnoloģiju sasaistei ar cilvēkiem, planētu un labklājību. Viņa konsultē jaunuzņēmumus vairākos vadošajos Eiropas akseleratoros. Johanna arī sadarbojas ar uzņēmumiem, starptautiskām organizācijām un valdībām, lai integrētu ilgtspējības aspektus to investīciju stratēģijā. Pirms sava uzņēmuma izveides 2018. gadā Johanna ieņēma vairākus vadošus amatus uzņēmumā Telefónica Deutschland, tostarp Wayra Deutschland direktores amatu. Viņa 2008.gadā ir ieguvusi doktora grādu ekonomikas ētikā par uzņēmējdarbības atbildību mūsdienu sabiedrībā.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dr-johanna-braun/

Dr. Janiks Horns (Dr. Jannic Horne) par sevi saka: "Aizraujoties ar izaicinājumu izmērīt un pārvaldīt uzņēmumu ilgtspējas ietekmi, es uzrakstīju disertāciju par iespējamiem risinājumiem. Ejot tālāk par teoriju, es pametu vadības konsultanta darbu uzņēmumā BCG, lai izveidotu ImpactNexus. Tagad mēs izstrādājam SaaS risinājumus, kas uzņēmumiem un to investoriem atvieglo darbību ilgtspējas jomā."

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jannichorne/

Vairāk par citām lekcijām uzziniet Izaugsmes programmas mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!