Foto: Publicitātes foto
Gada nozīmīgākais pasākums tehnoloģiju un inovāciju pasaulē – Samsung Galaxy Unpacked – norisināsies jau 10. augustā pulksten 16.00. Izmanto iespēju – pievienojies notikumam tiešraidē Delfi.lv portālā un uzzini pirmais, ar kādiem sensacionāliem jaunumiem pasauli iepazīstinās Samsung!

Jau vairāk nekā desmit gadus Samsung Galaxy Unpacked prezentācijas ir inovāciju un tehnoloģiju svētki, kas pulcē interesentus no visas pasaules, lai kopīgi atklātu jaunākās Galaxy ierīces.

Tas ir notikums, kas vieno inovāciju fanus, kā arī iedvesmo un motivē Samsung attīstīt tehnoloģijas, kas veicina mobilo sakaru nozares izaugsmi. Ar Galaxy ierīcēm Samsung piedāvā mainīt un uzlabot veidus, kā strādāt, izklaidēties un iemūžināt dzīves labākos mirkļus, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.

Pievienojies tiešraidei Delfi.lv portālā un atklāj nebijušas iespējas, pārsteidzošus produktus un tehnoloģiju inovācijas. Tāpēc seko līdzi notikumam, kas noteikti paliks atmiņā. Pieslēdzies tiešraidei un iepazīsti Galaxy ekosistēmas jaunumus. Tiekamies 10. augustā pulksten 16.00 šeit:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!