Foto: Shutterstock

Tie, kuri tīko pēc siltuma un ir noilgojušies pēc laiskošanās pludmalē, noteikti novērtēs šo paradīzes nostūri. "Sarakiniko" ir fantastiska vieta atpūtai un viens no populārākajiem galamērķiem Grieķijas salā Milā ("Milos").

Īpašu šo vietu padara interesantais pludmales segums, proti, baltā klints, ko daudzi ceļotāji un mediji pielīdzina mēnesim. Kā skaidro "Culture trip", pludmales formas un nokrāsa radusies, pateicoties vulkāniskām darbībām, kas šo piekrastes vietu pārvērtušas par īstu paradīzi. Protams, savu artavu dod arī tirkīzzilais ūdens, kas ieskāvis klinšaino pludmali un izrobojis alas piekrastes līnijā.

Foto: Shutterstock

Drosmīgākie zilajā ūdenī var mesties no klints malas, savukārt zinātkārākie – izbaudīt zemūdens pasauli un pazemes alas, jo šī ir arī iecienīta snorkelēšanas un niršanas vieta. Lai arī, iespējams, sevišķi mīkstu gulšņāšanu te izbaudīt nevar, šī ir ideāla vieta, kur apbrīnot dabas unikalitāti.


Kā uzskata tūrisma ceļvedis "Unilad Adventure", Mila ir tā vieta, kur doties, ja ir vēlēšanās izbaudīt Grieķijas varenību samērā netraucētā gaisotnē – vismaz salīdzinoši ar citām iecienītām vietām šajā apvidū.
Foto: Shutterstock

Ņemot vērā salas vulkānisko pagātni, tā ir neatkārtojamām ainavām bagāta, vilina ar mazajiem zvejnieku ciematiņiem, kur baudīt autentisku gaisotni, kā arī apbur ar brīnišķīgām pludmalēm, tostarp "Tsigrado", "Firiplaka" un "Paleochori". Citas Grieķijas brīnišķās pludmales un salas meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!