Foto: Shutterstock

Ja vēlies aplūkot vietu, kur izskatās gluži kā uz citas planētas, viesojoties ASV, jādodas uz Arizonas štatā meklējamo "Wave" jeb "Vilni".

Nav šaubu, ka šis klinšainais brīnums ir izpelnījies cilvēku apbrīnu. Šīs neparastās smilšakmens klintis izskatās kā veidotas no milzīgas izkusušu karameļu masas, kas veidojušās klinšu erozijas rezultātā un savijušās interesantos rakstos. Kā skaidrots populārajā tūrisma ceļvedī "Culture Trip", šīs vietas apmeklējums ir visai ekskluzīvs, jo vieta tiek īpaši saudzēta, tāpēc tikai daži laimīgie, proti, 20 cilvēki dienā iegūst atļauju redzēt šo vietu savām acīm.

Ceļotāji un fotogrāfi no visas pasaules brauc šurp, lai iemūžinātu klinšu spilgtās un viļņveidīgās formas, jo šeit redzamie skati nudien ir unikāli un neatkārtojami.

Kas būtiski, šīs klintis atrodas relatīvi tuvu arī Lielajam kanjonam, ko pavisam noteikti vērts apvienot vienā braucienā. Plašāk par šo apskates objektu lasi te.

Neparastas, leģendām apvītas vai vienkārši skaistas – tieši tādas ir klintis, ko vērts redzēt savām acīm. Ja vēlies sajust dabas un klinšu maģisko spēku, lūk, iepazīsties arī ar šīm klintīm un to veidojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!