Foto: Shutterstock
Lūk, viena no gleznainākajām vietām Ženēvā, Šveicē. Tas ir krustojums, kur divas upes saplūst vienā, radot savdabīgu krāsu miksli.

"Pointe de la Jonction" jeb krustojums, kur satiekas divas upes, proti, Rona un Arva, ir visai maģisks. Arva ir daudz straujāka, tāpēc līdz ar straumi sev līdzi paņem arī baltās smiltis, kas iekrāso upi teju piena baltumā, skaidrots ceļvedī "Geneve". Savukārt Rona, kas nāk no ezera, ir lēnāka un tumšāka. Katra no šīm upēm ir citā tonī, radot īstu krāsu sajaukumu konkrētajām punktā, kur tās saplūst vienā un tālāko ceļu mēro ar nosaukumu Rona.
View this post on Instagram

A post shared by 🌜Mat🌛 (@mathissartel) on Jun 25, 2018 at 12:07pm PDT


Kā skaidrots ceļvedī "Geneve", vispiemērotākā vieta šī fenomenālā skata baudīšanai ir tilts, kas atrodas aptuveni 40 metru attālumā no upju "sadursmes" punkta. Tieši tur acīm pavērsies šis savdabīgais skats, kas ir apbrīnas vērts.

View this post on Instagram

A post shared by Brendan Buhler (@brendanbuhler) on Mar 19, 2019 at 4:32pm PDT

Ja tavos ceļojuma plānos ietilpst Šveices apciemošana, sagatavojies kārtīgi, jo šajā valstī ik uz soļa būs nepieciešams baudīt lērumu skaistu un interesantu vietu. Ar interesantām apskates vietām un citu ceļotāju pieredzi vari iepazīties šeit.

View this post on Instagram

A post shared by Atelier Createur Photographe (@maudferrand) on Nov 23, 2016 at 3:02pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!