Foto: Publicitātes foto
Atzīmējot Pasaules tūrisma dienu, sestdien, 1. oktobrī, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs organizē ikgadējās auto orientēšanās sacensības komandām "Pasaules Tūrisma dienas rallijs 2022". Tas būs izklaidējošs un izzinošs pasākums ikvienam, kurš vēlas iepazīt Jelgavas apkārtnes tūrisma objektus un mazāk zināmas vietas, liekot lietā atjautību, zināšanas un intuīciju, informē tūrisma centra pārstāvji.

Auto orientēšanās sacensībām var pieteikties komandas no diviem līdz pieciem cilvēkiem. Maršruts 90 kilometru garumā vedīs no Jelgavas valstspilsētas uz Svētes un Zaļenieku pagastiem. Dalībniekiem, pārvietojoties pa sacensību norises teritoriju, būs jāatrod vairāki kontrolpunkti un jāizpilda dažādi atjautīgi uzdevumi. Sacensībās var piedalīties arī ģimenes, jo uzdevumi būs piemēroti arī jaunākajiem dalībniekiem.

Tūrisma rallija sākuma un beigu punkts atrodas Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā, Akadēmijas ielā 1. Reģistrēšanās sacensībām sāksies no pulksten 9.30, bet rallija starts būs pulksten 10.

Pieteikšanās dalībai rallijā notiek līdz pat 30. septembra pulksten 22 pa tālruni 63005447 vai 25619266, e-pastu tic@tornis.jelgava.lv, vai klātienē Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Piesakoties, jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku skaits un kontaktinformācija. Dalība pasākumā ir bez maksas. Pirms sacensībām dalībnieki aicināti iepazīties ar nolikumu www.visit.jelgava.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!