Foto: Linda Liepiņa
Siltu un maķenīt saulainu vakaru aizvadījām smieklos un sarunās - 27. septembrī notika pirmais "TūrismaGids" stāstu vakars. Par piedzīvoto Vjetnamā dalījās improvizators Valdis Sils. Ieskaties bildēs, kā mums gāja!

Valdis stāstīja par ceļošanu vienatnē, jauniem draugiem, ēdienu un skaisto dabu. Arī par nedēļu ilgo būšanu slimnīcā, jo viņš cieta negadījumā, braucot ar motorolleri. Jā, satiksme tur esot haotiska, noteikumi neeksistē.

Aiz auss jāliek sekojošs padoms - vienmēr iegādājies ceļojuma apdrošināšanu, jo nevar zināt, kas var atgadīties. Valdis arī iedrošināja ceļot vienatnē, jo nav jārēķinās ar to, ka līdzbraucējs labāk gribētu nosnausties nevis doties pusdienās.

Aplūko bildes, varbūt manīsi kādu pazīstamu seju!

Nākamais "TūrismaGids" stāstu vakars notiks jau 25. oktobrī, krodziņā "Dēkainis", Baložu ielā 12, Rīgā. Stāstnieki būs ceļotāji Alīna un Jēkabs Andrušaiti. Viņi lutinās ar košām fotogrāfijām. Seko līdzi informācijai "TūrismaGids" Facebook lapā.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!