Foto: Publicitātes attēli
Maģisko sajūtu nakts – pasākums, kurā dabas burvība mīsies ar mākslu un vasarai modīsies Gaujas Stāvie krasti un Sajūtu parks, šogad norisināsies sestdien, 4. maijā, pastāstīja Vidzemes Olimpiskā centra vecākā sabiedrisko attiecību un komunikācijas speciāliste Lelde Bukovska.

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā iespējams doties pa taku kokos, kuras noslēgumā iešanu nomaina lidošana – nobrauciens trosē pāri Gaujai, bet arī uz zemes, izmēģinot baskāju taku, sagaida interesanti elementi un izveicības pārbaudījumi.

Foto: Publicitātes attēli

Bukovska "Tūrisma Gidam" atklāja, ka šī gada jaunums Sajūtu parkā ir baskāju takas jaunie koka laipu atzari, savukārt tā kā nesen tika pagarināta koku takas trase un papildināta ar četriem nobraucieniem, lielākā pārbūve un jaunumi gaidāmi nākamajā gadā. "Tāpat šosezon rīkosim īpašus pasākumus Sajūtu parkā – regulāru vizināšanos ar zirgiem/poniju, mākslas plenērus, Sniega taku sestdienas, Ģimeņu svētdienas," pastāstīja Bukovska.

Foto: Publicitātes attēli

Nu jau par tradīciju ir kļuvis modināt Sajūtu parku un atklāt vasaras sezonu ar pasākumu "Maģisko sajūtu nakts", kurā ikviens apmeklētājs varēs baudīt gaismas, skaņas, garšas un krāsas maģisko saspēli dabā. Gaismu un uguns rotaļas radīs burvību parkā, piemeklētā mūzika mīsies ar dabas skaņām un ar īpašiem objektiem tiks modināta vasara gan apkārt, gan ikviena pasākuma apmeklētāja sajūtās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!