Foto: Vida Press

Brīvdienas un ceļojumi vienmēr ir jauks un nozīmīgs notikums, ko atceramies vēl ilgi, tomēr to iespējams padarīt īpaši neaizmirstamu, apmetoties kādā netradicionālā mītnē - fotogrāfijas un stāsti par šādām naktsmājām noderēs gan kolēģu un draugu izklaidēšanai, gan pašu atmiņu sarunām pie kamīna, gan pārsteigs pat mazbērnus. Lūk, septiņi netradicionāli ceļotāju mitekļi, ko ikviens var noīrēt naktsmāju meklēšanas portālā airbnb.com.

Vecais ūdenstornis par naktsmājam

Foto: Publicitātes foto

Nakšņošana vecā ūdenstornī izklausās aizraujoši? Pie kanāla Ziemeļkensingtonā, Londonā, tas ir iespējams, jo tur veca ūdenstorņa cilindriskā ūdens cisterna padarīta par omulīgām naktsmājām. Šajā tornī iespējams izīrēt trīs istabas. No tām zemākās diametrs ir septiņi metri, un tai ir arī virtuves stūrītis un vannas istaba. Divām pārējām ir tikai duša un tualete, bet nav virtuves. Tomēr īpašnieks piedāvā arī brokastis.

Saules gaisma šajās istabās iespīd no saullēkta līdz pat saulrietam, protams, ja vien Londonā ir šādi visai netipiski laika apstākļi.

Netālu esot arī veikali un kafejnīcas.

Viena nakts tornī izmaksās 172 eiro

Hobitu mājiņa Taizemē

Foto: Publicitātes foto

Šī mājiņa atrodas Taizemē un ir īpaši iekārtota, lai atbilstu Hobitu tematikai, turklāt tas, ka tā daļēji iebūvēta zemē, palīdz saglabāt telpās vēsumu pat karstajās dienās, un kondicionieris neesot vajadzīgs.

Brokastis varot ieturēt turpat uz terases. Turklāt, lai arī mājiņa izskatās maziņa, tā ir visai plaša un ērta trim iemītniekiem. Īpašnieki piedāvā arī visdažādākās hobitu drēbes, lai ceļotāji varētu saģērbties atbilstoši un iegūt fotogrāfijas, kas ļautu ceļojumu atcerēties visu mūžu.


Mājiņā ir četras guļvietas, virtuvīte un pat interneta pieslēgums.

Viena nakts tajā izmaksās 237 eiro, bet nepieciešama arī drošības nauda 95 eiro apmērā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto
Ceļotājiem naktsmājām tiek piedāvāta viena istaba, kurā var apmesties divi cilvēki. Tajā pieejams arī gaisa kondicionētājs un bezvadu internets.

Nakšņošana šeit izmaksās 71 eiro.

Foto: Publicitātes foto
Ēka atrodas Roterdamas centrā, un tās priekšā otrdienās un sestdienās notiek viens no lielākajiem tirgiem Nīderlandē.

Nakšņošana šajā mājā izmaksās 125 eiro par nakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!