Foto: Shutterstock
Lidsabiedrība "Norwegian" nākusi klajā ar paziņojumu par bagāžas standartu maiņu un informē, ka turpmāk par ierasta lieluma bagāžu būs jāpiemaksā.

Visupirms lidsabiedrība skaidro, ka tās rezervācijas, kas veiktas līdz 2020. gada 23. janvārim, nav ietekmētas – pasažieri var izmantot tādu piedāvājumu, kādu iegādājušies, skaidrots "Norwegian" mājaslapā. Savukārt tiem, kas rezervācijas veikuši šajā zīmīgajā datumā vai pēc tam, jārēķinās ar izmaiņām.

Turpmāk ar "LowFare" tipa biļeti bez maksas varēs salonā ienest tādu somu, ko iespējams palikt zem sēdekļa (30 x 20 x 38 cm) un kura ir maksimums 10 kilogramus smaga. Piemaksājot un iegādājoties "LowFare+" tipa biļeti, līdz ar zem sēdekļa liekamo somu iespējams paņemt papildu rokas bagāžu, kas atbilst izmēriem 55 x 40 x 23 cm. Abas šīs somas kopā var svērt līdz 10 kilogramiem. "Premium" pasažieriem iespējams līdzi ņemt tādu pašu izmēru somas kā iepriekšējās kategorijas pasažieriem, tikai atļautais svars šīm abām somām var būt līdz 15 kilogramiem.

Tāpat lidsabiedrība piebilst, ka iespējams līdzi ņemt arī vienu lidostas iepirkuma tīkliņu.

Plašāk ar noteikumiem iespējams iepazīties "Norwegian" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!