Foto: Shutterstock

Ukrainas tūrisma operators "Join UP! Baltic" papildinājis savu ceļojumu klāstu ar jauniem galamērķiem. Šobrīd tūristiem no Latvijas ir iespēja iegādāties ceļojumus arī uz Melnkalni un Albāniju.

Kā "Tūrisma gidam" sacīja "Join UP! Baltic" pārstāvji, kompānija pirmo sezonu Baltijas tirgū uzsāk ar saukli "Baltija, pievienojies!" un, papildus jau iepriekš izsludinātajiem galamērķiem uz kūrortiem Turcijā, piedāvājuma klāstā ceļojumiem no Rīgas pievieno arī vasarā iecienītus galamērķus – Melnkalni un Albāniju.

Savukārt no kaimiņvalstu galvaspilsētām – Tallinas un Viļņas – tūristiem iespējas doties uz Grieķijas salām – Zakintu, Krētu un Korfu. "Join UP! Baltic" uzsver, ka katram galamērķim ir savs šarms – Balkānu valstis spēj apburt ar savu garšu pasauli, savukārt Grieķijas salas ar silto atmosfēru.

Lidojumus uz Melnkalni, Albāniju un Grieķijas salām – Zakintu, Krētu un Korfu – nodrošina Ukrainas aviosabiedrība "SkyUp Airlines" ar Bulgārijas aviosabiedrības "Holiday Europe" licenci.

"Join UP! Baltic" Baltijas valstīs darbu sāka šī gada aprīlī. Tikmēr Ukrainā tūrisma operators "Join UP!" darbojas jau kopš 2010. gada, un tā partneru tīklā Ukrainā ir vairāk nekā 7000 ceļojumu aģentu un aptuveni 130 aģentūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!