Foto: Publicitātes foto

Ungārijas zemo cenu aviosabiedrība "Wizz Air" otrdien, 20. oktobrī, sveica 100 miljono pasažieri, kas pārvadāts 11 gadu laikā, informēja Agnija Jankovska, "Wizz Air" sabiedrisko attiecību konsultante Latvijā.

100 miljonais pasažieris ceļoja ar Wizz Air maršrutā no Londonas Lūtonas lidostas uz Varšavu. Lai to nosvinētu, aviokompānija visiem lidmašīnas pasažieriem piedāvājusi bezmaksas lidojumu.
Vairāk nekā viens miljons pasažieru, kas lidojuši ar Wizz Air pēdējo 11 gadu laikā, ir ceļojuši kādā no lidsabiedrības Latvijas maršrutiem.

Jau ziņots, ka nesen aviosabiedrība ieviesusi sēdvietu piešķiršanu un papildu atļauju pasažieriem ar prioritāro iekāpšanu ienest salonā vēl vienu personīgās bagāžas vienību.

Wizz Air arī atzīmē 100 miljonu pasažieru sasniegumu, 20. un 21. oktobrī piešķirot 20% atlaidi "WIZZ Discount Club" rezervējumiem visiem lidojumiem visos maršrutos.

Vispopulārākais aviosabiedrības maršruts ir Varšava – Londona Lūtona. Wizz Air aprēķinājis, ka 11 gadu laikā kompānijas lidmašīnas nolidojušas 842 847 278 kilometrus.

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: "Mēs veicām pirmo lidojumu 2004. gadā starp Poliju un Apvienoto Karalisti, un šodien, 11 gadus vēlāk, mēs svinam 100 miljonus kopumā pārvadātu pasažieru no vairāk nekā 110 lidostām 38 valstīs."

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 63 lidmašīnu Airbus A320 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 390 maršrutos no 22 bāzēm, savienojot 113 galamērķus 38 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!