Foto: Delfi kolāža/Viesturs Saldavs/Madara un Emīls Senkani/Kristians Luņins
Adventes laika sākums ir tas brīdis, kad palēnām ieslīgstam pārdomās par šajā gadā piedzīvoto, paveikto un arī atlikto uz vēlāku. Tas ir laiks, kad vēlreiz izdzīvojam siltas atmiņas un kaldinām plānus nākamajām. Tiesa, ne vienmēr tas ir viegli, bet tādos gadījumos vien nepieciešama neliela iedvesmas deva, kuru var sniegt jebkurš līdzcilvēks.

''Tūrisma Gids'' regulāri stāsta par iedvesmojošiem cilvēkiem un viņu ceļojumiem, kas lielākā vai mazākā mērā izmainījuši viņu skatu uz dzīvi. Un nebūt nevajag domāt, ka jādodas ārpus Latvijas robežām, lai gūtu atmiņā paliekošu pieredzi.

Lai, iespējams, iedvesmotu tevi kādam tuvākas vai tālākas nākotnes ceļojumam, esam atlasījuši nelielu rakstu kolekciju par ceļotājiem un aktīvās atpūtas cienītājiem, kas, daudz nedomājot, ar lielāko prieku metas piedzīvojumos. Iedvesmojies un tver dzīves piedāvātās iespējas arī tu!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!