Foto: Publicitātes foto

Lai arī ceļošanas paradumi katram piedzīvojumu meklētājam ir citādāki, daudziem ir svarīgs komforts, greznība un īpaša odziņa – tieši tāpēc jau iepriekš esam stāstījuši par dažādām šikām un arī neparastām viesnīcām gan Latvijā, gan citviet pasaulē. Bet tie, kas raugās pēc šīm vērtībām naktsmītnēs, nereti īpaši izvēlas arī savus pārvietošanās līdzekļus. Šoreiz par tiem!

Šajā rakstu kolekcijā "Tūrisma Gids" izraudzījies vairākus lepnus transportlīdzekļus, kas tagad vai tuvākā nākotnē būs pieejami interesentiem visā savā greznībā. Turklāt daži no tiem reiz pabijuši arī Rīgā.

Vai vari iedomāties, ka tu lidojuma laikā varētu sēdēt luksusa ādas sēdeklī un skatīties mīļākas filmas uz liela ekrāna turpat, deguna galā? Vai pat atpūsties atsevišķā istabā, vēl pirms esi nonācis savā plānotajā galamērķī? Bet kā ar vilcienu, kam piedēvēts pieczvaigžņu viesnīcas tituls un no tā iespējams aplūkot pastkartes cienīgus skatus? Nepieminētus nevar atstāt arī kuģus, kurus dēvē par peldošajām viesnīcām un tie ir pārpildīti dažādām iespējām, ļaujot atpūtniekiem pilnībā izbaudīt savu atvaļinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!