Foto: Shutterstock

Grieķija un tās salas ir viens no tūristu iemīļotākajiem galamērķiem, jo apvieno daudzu ceļotāju sapni – izbaudīt saules staru siltumu, neiztērējot ārkārtīgi lielus līdzekļus. Papildus patīkamajam klimatam Grieķijā un tās apkārtnē ir ārkārtīgi daudz skaistas vietas, kuras arī tavām acīm liks ieplesties apbrīnā.

Ja Grieķija ir to valstu sarakstā, kurās vēlies nokļūt, bet līdz šim ar to nav ceļi krustojušies, portālā "Tūrisma Gids" laika gaitā esam daudz stāstījuši par šo vietu un mēģinājuši uzburt ainu, kā izskatās arī tai piederošajās salās. Laiks atsvaidzināt atmiņu vai atrast kaut ko vēl nelasītu un neredzētu!

Rietumu kultūras šūpulim Grieķijai ir, ko piedāvāt. Pat neņemot vērā vēsturiskos pieminekļus, raksturīgās baltās mājiņas un citus apskates objektus ar senatnes garšu, šī valsts var pārsteigt arī ar savu dabu un tirkīzzilajiem ūdeņiem.

Arī Grieķijas salas, piemēram, Krēta vai Santorīnī varētu tikt sauktas par valsti valstī, un tajās saules tīkotāji ir patiešām daudz. Daudzi saka, ka tik ļoti "tūristiskās" vietās īsto Grieķijas sajūtu sajust nevar, tāpēc jādodas uz turieni, kur ceļotāji "iegriežas" salīdzinoši reti – par tādām vietām plašāk atradīsi šajā rakstā.

No iepriekšminētā var secināt, ka Grieķijai un tās salām ir, ko piedāvāt dažādām gaumēm – gan vēstures izzinātājiem, gan saules baudītājiem, gan arī piedzīvojumu meklētājiem. Ja arī tev kādreiz rodas vēlme doties uz šo vietu Eiropā, paturi prātā, ka šajā kolekcijā ir daudz noderīgas informācijas par tieši šo galamērķi – velc ārā blociņu un sāc veidot apskatāmo vietu sarakstu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!