Piedaloties 20.septembra autofotoorientēšanās braucienā "Sēlija 2014", varēšot gan atsvaidzināt zināšanas par šo, brīžiem nepelnīti aizmirsto Latvijas daļu - Paula Stradiņa, Mārtiņa Buclera un Jāņa Jaunsudrabiņa zemi, kurā ir savs, piektais gadalaiks – atbūda, gan izbaudīt jautras sacensības.

Astoņas stundās, meklējot un fotografējoties, tiks apmeklēta Sēlijas galvaspilsēta, Stendera - "Augstas gudrības grāmatas" jeb "zemnieku enciklopēdijas" autora atdusas vieta, augstākais Sēlijas punkts un daudzas citas ne mazāk interesantas un vēsturiskas vietas. Savus noslēptos "dārgumus" dalībniekiem atklās Aknīstes novads.

Autofotoorientēšanās "Sēlija 2014" – tās vienlaicīgi ir arī sacensības, kuru laikā komandām jāatrod dažādi interesanti kontrolpunkti, jāveic papilduzdevumi, jāmeklē slēptais punkts, jābrauc pēc leģendas un jākomunicē ar vietējiem iedzīvotājiem, skaidro organizatori. Uzvarēšot tā komanda, kurai būs visvairāk punktu un visīsākais nobrauktais maršruts.

Lai piedalītos, nepieciešams: vieglais automobilis, vismaz divu cilvēku komanda, digitālais fotoaparāts, reģiona karte un labs noskaņojums. Reģistrēšanās braucienam www.autofotoorientesanas.lv līdz 18.septembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!