Foto: Publicitātes attēli

Daugavpilī izveidots jauns restorānu un kafejnīcu ceļvedis "Daugavpils Gardēžu ceļvedis", kas aicina gan pilsētas iedzīvotājus, gan viesus ieturēt maltīti ārpus mājās un iepazīt pilsētas daudzveidīgo virtuvi. Ja ekskursijas neatņemama sastāvdaļa ir arī garda maltīte, tad šis ceļvedis pavisam noteikti tev noderēs.

Kopumā šajā projektā piedalījās 27 ēdināšanas uzņēmumi: 11 Daugavpils restorāni, divo gastrobāri, viens suši bārs, astoņas kafejnīcas, divas picērijas un trīs Daugavpils novada restorāni. Jaunais ceļvedis ir bagāts ar ilustrācijām un noderīgu informāciju, tajā ir pieejams katra ēdināšanas uzņēmuma apraksts, kontaktinformācija un darba laiki. Lasītāji var saņemt izsmeļošu informāciju par Daugavpils ēdināšanas iestāžu piedāvājumiem – vai tiek piedāvāta ēdienkarte bērniem, bērnu rotaļu stūrītis, veģetārā un vegānu virtuve, bez laktozes un glutēna saturoši produkti. Suņu un kaķu īpašnieki atradīs sev piemērotu mājdzīvniekiem draudzīgu kafejnīcu vai restorānu, bet visi pārējie uzzinās to, vai tiek piedāvātas degustācijas un vai siltajā laikā būs iespēja baudīt brokastis, kā arī pusdienas un vakariņas svaigā gaisā uz vasaras terases. Zīmīgi, ka jaunajā ceļvedī ir norādīts vietu skaits katrā ēdināšanas uzņēmumā, kā arī pamatēdiena vidējā cena.

Daugavpils ceļvedi gardēžiem var saņemt Daugavpils tūrisma informācijas centrā, Rīgas ielā 22a, bet tā elektroniskā versija ir pieejama šeit. Brošūra ir divās valodās – latviešu un krievu.

Daugavpils ir skaists brīvdienu galamērķis, kas spēj pārsteigt ar cilvēku viesmīlību un sirsnību, ar burvīgiem skatiem un lielisku tūrisma piedāvājumu. Ko tad šeit apskatīt? Meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!