Latvijas jaunatklāšanas raidījuma "Te!" vadītājs Pauls Timrots turpina pārbaudīt Latvijas pilsētu gatavību uzņemt tūristus, šoreiz apskatot pilsētu Latvijas ziemeļos, ko dažs labs jaunāks cilvēks varētu dēvēt arī par "Positivus". Vai Salacgrīva tiešām ir tik pozitīva un ko tur darīt rudenīgā dienā?

Pašlaik pilnā sparā rit nēģu sezona, kas ilgst no augusta līdz februārim, tāpēc, pirmkārt, Salacgrīvā esot jādodas apskatīt nēģu tačus jeb vietu, kur tos ķer un gatavo. Arī Timrots, paēdis konservu ceha "Brīvais vilnis" ēdnīcā, devās ķert nēģus. Divus noķēra. Bet, tā kā šis process viņam bija nedaudz par lēnu, raidījuma vadītājs labprātāk izbaudīja aktīvo atpūtu Salacgrīvā – izbrauca ar laivu pa upi. Pēcāk apskatīja bāku un pašā vakara melnumā izmēģināja arī Salacgrīvā ražotu lāpu. Kopumā pilsētu testētāja slēdziens par Salacgrīvu ir pozitīvs – esot vērts braukt. "Vienvārdsakot, jauka pilsēta. Brauciet un pārbaudiet!" saka Pauls Timrots.

Foto: DELFI

Ja arī jūs vēlaties rudeni baudīt šajā Latvijas ziemeļu malā, par to, ko tur vēl apskatīt, lasiet šeit.

Skatītāji "Te!" komandai var sekot līdzi katru ceturtdienu LTV 1 ēterā pulksten 21.15, uzreiz pēc "Panorāmas", ar atkārtojumiem tās pašas nedēļas sestdienā pulksten 11.00. Visas raidījuma epizodes var skatīties arī "VFS Films" mājaslapā http://vfs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!