2023. gada kalendārs jau rāda martu, tātad garā ziema tuvojas beigām. Bet līdz ar pirmajām pavasara siltajām dienām sāksies aktīvā tūrisma sezona, kas arī šogad solās būt aizraujoša. Ceļojot pa visu Latviju, varēs apskatīt gan jau iemīļotus tūrisma objektus, gan nesen atklātus. Protams, visvairāk intriģē tieši jaunumi – kādi tie būs un kur tos meklēt, bet varbūt jau kāds ir atklāts? Tieši šādus jautājumus uzdevām gan vietējiem tūrisma informācijas centriem, gan novadu tūrisma asociācijām, kuras labprāt atklāja, kādi jaunumi mūs sagaida, apceļojot Latviju.

Kurzeme

Kurzemes vētrainā piekraste ir viens populārākajiem galamērķiem Latvijā. Ceļotāji labprāt dodas gan uz muzikālo Liepāju, gan mierpilno Pāvilostu, pa ceļam neaizmirstot smuko Tukumu, saulaino Saldu, vēsturisko Kuldīgu un eleganto Ventspili.

Šogad ierastos objektus papildinās arī daudzi jauni, no kuriem daļa jau ir atklāta. Piemēram, gaismas un skaņas piedzīvojumu telpa "Visumnīca" Kuldīgā darbu sāka jau gada sākumā. Tā ir vieta, kur ieskatīties bezgalībā un ieklausīties mistikā. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!