Foto: Kadrs no video/LTV

Latvijas "Eirovīzijas" cerība Dons aizvadījis otro mēģinājumu uz skatuves Malmē, Zviedrijā. Katram konkursa dalībniekam ir tikai divi mēģinājumi, pēc tam vairs neko nevarēs mainīt. Latvijas Televīzija (LTV) sociālajos tīklos publiskojusi īsu ekskluzīvu ieskatu tajā, kāds tad izskatīsies Dona priekšnesums dziesmai "Hollow".

Darbs pie Dona priekšnesuma sācies jau burtiski nākamajā dienā pēc viņa uzvaras "Supernovā". Šova režisors Juris Matuzelis LTV "Rīta Panorāmai" teic, ka priekšnesums ir principiāli uzbūvēts no jauna, nekas vairs neatgādinās uzstāšanos "Supernovā". Šova izveidē piedalījusies arī režisore no Lielbritānijas. Mūsu pārstāvim aiz muguras būs liels aplis, viņš pats šarmēs zilā futūristiskā kostīmā, bet fonā gaismas šaus violetas šautras.

"Šobrīd es par 98 procentiem esmu apmierināts," par paveikto pēc mēģinājuma sacīja Matuzelis. Vēl tikai sīkumi jāpieslīpē.

"Bija lietas, kas tika mainītas," LTV saka pats Dons, kurš atzīst, ka kopumā šobrīd trenējot savu pacietību, proti, tik ļoti viņam gribas pēc iespējas ātrāk kāpt uz skatuves pusfinālā, "iet un izdarīt to darbu, un, iespējams, nodziedāt arī 11. maijā".

Dons LTV neslēpj, ka ļoti gribētu "Eirovīzijas" trofeju atvest uz mājām. "Viss! Ar tādām domām jāiet gulēt," komentē viņš.

Atgādinām, ka Dons startēs konkursa otrajā pusfinālā 9. maijā. Pirmais pusfināls LTV ēterā būs vērojams otrdien, 7. maijā. Pats "Eirovīzijas" fināls gaidāms 11. maija vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!