Lai mājas solis būtu vienkāršāks un efektīvāks, reizēm nepietiek ar visefektīvāko sadzīves tehniku un tīrīšanas līdzekļiem, jo to visu ietekmē arī šķietami netveramas lietas, piemēram, Mēness fāzes.

Sarunā ar "Delfi" astroloģe Līga Šīrona stāsta par to, kā atvieglot mājas soli, ievērojot dažas pavisam vienkāršas sakarības.

Mēness cikla pirmajā daļā viss ir augošs, savukārt otrajā daļā Mēness paliek mazāks, līdz ar to atbrīvojas enerģija arī dabā. Šī iemesla dēļ veļu daudz efektīvāk ir mazgāt dilstošā mēnesī, kad netīrumi vieglāk nāks nost no drēbēm.

Dilstošs Mēness ir labākais laiks arī logu mazgāšanai un mājas ģenerāltīrīšanai, īpaši dienā, kad Mēness ir kādā no ūdens zīmēm - Vēzis, Zivs vai skorpions.

Svarīgi atcerēties māju regulāri izvēdināt. Daudz efektīvāka vēdināšana ir laikā, kad Mēness ir Gaisa zīmē (Dvīņi, Ūdensvīrs, Svari)

Ja vēlaties mainīt mēbeles vai pirkt jaunu sadzīves tehniku, tad vēlams to nedarīt, kad ir tā dēvētais čika laiks. Šajā laikā pirktai tehnikai var parādīties dažādi defekti.

Plānojot mājas ikdienu, vērts atcerēties par pavisam elementāru aprēķinu. "Ja kaut kas jāvairo, tas jādara augošā mēnesī, ja no kaut kā vēlas atbrīvoties, tas jādara dilstošā mēnesī. Ja pirksiet putekļu sūcēju augošā mēnesī, var gadīties, ka putekļu būs vairāk nekā pēc tam," ar smaidu saka astroloģe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!