Sākoties ziemīgiem laikapstākļiem, iedzīvotāji sūdzas par nenotīrītām ietvēm un ceļiem Rīgā. Vakar, kad Rīgā spēcīgi sniga, pašvaldība mudināja iedzīvotājus iespēju robežās izvēlēties veikt darba pienākumus attālināti vai arī savlaicīgi plānot izbraukšanas laiku un maršrutu, rēķinoties, ka ceļā var būt jāpavada ilgāks laiks nekā ierasts. Par to, kā Rīga tiek galā ar sniega tīrīšanu, kā arī par citiem jautājumiem žurnāliste Alina Lastovska 29. novembrī raidījumā "Spried ar Delfi" iztaujāja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītāju Olafu Pulku (JV) un komitejas deputāti Justīni Panteļējevu (P).

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija liecina, ka trešdien Rīgā debesis būs apmākušās, tomēr ilgstoša snigšana sāksies vien vakarā, kad galvaspilsētai pietuvosies nokrišņu zona no dienvidaustrumiem.

Par nenotīrītām ietvēm iedzīvotāji var ziņot Rīgas pašvaldības policijai (RPP) pa tālruni 110, iesniedzot pieteikumu RPP aplikācijā, kā arī aizpildot pieteikumu "riga.lv/ziema".

Par nenotīrītām ielām, veloceļiem, gājēju pārejām, sabiedriskā transporta pieturvietām iedzīvotāji aicināti ziņot Satiksmes vadības centram pa tālruni 80003600, rakstot uz rdsvc@riga.lv vai iesniedzot pieteikumu "riga.lv/ziema".

Raidījuma "Spried ar Delfi" jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!